UUSIA SAALISKUVIA

Jukka tilasi viikko sitten mini-senioreita ja lähti kalaan.Eka heitto tai virtaanlasku ja kirre kiinni.
Samin toinen reissu samaiselle järvelle tuotti nämä 5 siikaa. Kuvassa Seniorit, joihin siiat erehtyi. (2019)
Sama mies (Sami Mustonen), sama järvi. Alimman siian päällä Seniori, joka nämä kalat petti. (2019)

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:589699 kpl
Share |

Testit

SENIORI-menestystarina alkoi vuosia sitten

 

Kärkisija valtakunnallisessa vaappukilpailussa 1992

Taimenvaappusarjan tiukassa kisassa kakkossijalle tullutta SENIORIA kuvailtiin kilpailun ainoaksi erikoisuudeksi, jonka houkutteleva meno saa punalihaisen hermostumaan lopun edellä (Suomi kalastaa 1992.)

Murskavoitto Erä-lehden suurtestissä 1996, arvostelu *****

Seniori oli ylivoimainen testivoittaja. Testissä oli mukana yli 30 viehettä mm. Nils Masterin Invincible ja Finlandia S, Rapalan Mini Fat Rap, Countdown ja Floating ym. vieheitä, joita uiteltiin myös Ruotsissa ja Norjassa. Kokonaissaalis 198 siikaa, joista Seniorin osuus 172 kpl. Erä-lehdessä kommentoitiin testivoittajan olevan siikavieheenä vailla vertaa.  Siikavieheistä yksi ylitse muiden. 28 mm kokoinen malli ui erittäin voimakkaasti ja kokoonsa nähden syvällä. Seniori pyydysti siikoja kaikilla siimavahvuuksilla 0,16-0,35 mm:iin, joten voimakasta potkua ei paksukaan siima täysin tapa (Erä 7/96.)

Toiseksi myydyin vaappu Suomessa 1997 ja 1998

Metsästys ja kalastus-lehti arvioi testitulosta: Todellinen yllättäjä on Seniori-vaappu. Hyvä sijoitus kertoo, että vaapulla on saatu hyvin kaloja (M&K 7/97.) Myydyimpien vaappujen listallamme kolmen kärki on selvääkin selvempi. Kauppiaat ottavat myyntiin sitä, mitä asiakkaat haluavat. Seniori sijoittui jälleen toiseksi ja osoitti samalla, että kyseessä ei ole mikään tähdenlento. Seniorilla on saatu kaikenlaista kalaa lohesta lahnaan (M&K 7/98.)

Ensimmäinen siian vetouistelun SM voitettiin Seniorilla 1998

Äänekoskelaisen voittajakaksikon mielestä Seniori-vaappu on siianpyynnissä ehdoton ykkönen. Tämän parempaa viehettä emme ole tavanneet (Sisä-Suomen Lehti 1998.)

Paljon kehuja Erä-lehden suuressa soutuviehetestissä, arvostelu ****½

"Seniori on oikein Käytettynä yksi ylivoimaisimmista yleisvieheistä. Pienestä koostaan huolimatta, juuri sen takia, siihen haksahtavat kaikki evälliset pikkusärjestä 10 kilon meriloheen".  Erä-lehden suositus: "Seniori sopii kaikkeen UL-uisteluun kaikilla vesillä. Se on testin paras UL-yleisviehe. Viehe ui vaikka halon nokassa. Suuriin tärppeihinkin on varauduttava, joten varaa riittävästi siimaa kelalle." (Erä 3/98)

Onnistunutta tuotekehittelyä ylistetään

"Seniori on loistavista loistavin esimerkki siitä, kuinka luodaan kokonaan uudenlainen kysyntä. Kukapa olisi arvannut, että siian uistelu vaapulla voisi olla näin tuloksekasta? Miksi juuri Seniori? Vastaus lienee kolmijakoinen. Värinän oikea taajuus, vieheen uintisyvyys sekä prikulleen oikea koko. Seniorin uintivärinä on poikkeuksellisen vahva, sen tuntee tukevammassakin vavassa ja siimassa." (Vetouistelu 3/98)

Kauden 1998 OTTIVIEHE

"Seniori on parhaimmillaan UL-luokan välineillä tapahtuvassa soutu-uistelussa järvivesillä. Erinomainen siikaviehe sekä kesähelteillä vaikeiden istarikirjojen soudussa." (Erä 12/98)


Kymmenen kärjessä myydyimmät vieheet 1999

Seniori oli vaapuista jälleen toisena jo kolmannen kerran ja lusikat mukaan lukien neljäntenä. Seniori on vakiinnuttanut paikkansa myydyimpien uistinten joukossa-seikka, josta sadat vaappujentekijät unelmoivat, mutta johon vain aniharvat pystyvät. (M&K 9/99)


Naakajärvi, Ruotsi Seniori 30 mm, nro 7.

Isojoen Kangasjärvi, kalaisa ja kirkasvetinen järvi, nro 7.

Seniori on edelleen paras siikaviehe. Seniori on yhtälö. Siinä on haetttu pienin määrä kellutusvoimaa (balsa ja liikkuvat silmät), joka riittää kohottamaan vaapun uppoavat materiaalit (runkolanka, uistinrenkaat, koukut) ylöspäin (Erä 7/99.)

Kymmenen kärjessä myydyimmät vieheet 2000

Seniori nousi listaykköseksi vaapuissa. Seniori alkaa vähitellen olla nimensä mukainen listakonkari. Tämä vaatimattoman kokoinen pikkuvaappu on vallanut minivieheiden kiistattoman ykkösaseman maassamme (M&K 9/00.)

 

logo4.jpg