UUSIA SAALISKUVIA

Jukka tilasi viikko sitten mini-senioreita ja lähti kalaan.Eka heitto tai virtaanlasku ja kirre kiinni.
Samin toinen reissu samaiselle järvelle tuotti nämä 5 siikaa. Kuvassa Seniorit, joihin siiat erehtyi. (2019)
Sama mies (Sami Mustonen), sama järvi. Alimman siian päällä Seniori, joka nämä kalat petti. (2019)

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:572811 kpl
Share |

Kalastus 

SENIORI toteuttaa kalamiehen unelmat

Onko se pieni koko, vilkkuva silmä vai vikkelä liike?

Vain kala sen tietää, että Seniorissa on se jokin, jota ei voi vastustaa.

 

Seniori-vaapun monipuoliset käyttötavat.yt.jpg

 

Korkeatasoista tuotekehittelyä ja aitoa käsityötä. Vuosia jatkunut menestyksekäs tuotekehittely on tehnyt Seniorista yhden myydyimmistä ja markkinoiden ehdottomasti monitoimisimmista ja pyytävimmistä vieheistä.

SENIORI-vaapun tuotetiedot:
Valmistus:
Suomi, Kannus, Hannu Känsäkoski
Koko: 30 mm/1 g, 40 mm/2 g, 50 mm/3 g
Luokka: Ul-viehe
Materiaali: balsapuu
Ominaisuus: kelluva, painokoukkua käyttämällä uppoava
Myynti: hyvinvarustetut alan erikoisliikkeet

Kalastaessasi Seniorilla, käytä aina avolenkkiä (kts.viehesolmu) tai perholukkoa. Siimasuositus (30 mm) Seniorille 0,16-0,30mm.

Kyljellään uivan Seniorin uinnin korjaus: Taivuta nokkalenkkiä varovasti kallistuksen suuntaan. Älä taivuta vetolenkkiä ylös-alas suunnassa, sillä tässä vaapussa uintitiheys löytyy vetonopeutta säätämällä.

Vaihdettava koukkupaino 1,2 mm uralla on suunniteltu Seniorin malleihin 40 mm/2 g ja 50 mm/3 g. Koukkupaino sopii useimpiin vaappumalleihin. Koukkupaino työnnetään etukoukkuun ja puristetaan varovasti kiinni pihdeillä. Irrotus käy kätevästi vaikka puukon kärjellä hahloa avaamalla. Painoa voi käyttää lukuisia kertoja.

cimg0424.jpg

Vetouistelu
Seniori on vertaansa vailla soutuvetouistelussa. Keveytensä ansiosta Seniori ui erittäin herkästi. Uintivärinän tuntee tukevammassakin vavassa ja siimassa. Erilaisilla muutoksilla, kuten vauhtia lisäämällä tai vähentämällä saat ruokahaluttomankin kalan iskemään. Varma ottiviehe vielä vauhdin loputtuakin vieheen lähtiessä nousuun. Saaliskaloina siikaa, lohta, harjusta, nieriöitä, taimenia, ahvenia ym.

Heittokalastus sekä spinfluugaus
Vaihda painokoukku etukoukun tilalle. Lisää isommissa malleissa koukkupaino etukoukkuun. Näin saat Seniorista heittokalastukseen soveltuvan, uppoavan ottivieheen, jolla voit myös spinfluugata pohjasyvänteistä. Painokoukku/koukkupaino parantaa vieheen heitettävyyttä, mutta ei vaikuta vieheen uintiin. Saaliina harjuksia, kirjolohia, taimenia, nieriöitä ja ahvenia.

cimg0428.jpg

 

Pilkkikalastus
Kuten edellä heittokalastuksessa käytettynä. Vaihda painokoukku/lisää koukkupaino. Tee rauhallisia, 40-50 cm pitkiä vetoja. Voit kalastaa myös kesällä uisteluvavalla veneestä. Saaliskaloina mm. ahvenia, harjuksia, siikoja ja kirjolohia.

 

ilme.jpg
Ilme sen kertoo!
 
logo4.jpg